Företaget  |  Specialfälgar - Sveriges snyggaste fälgar!

Du har kommit till vår gamla hemsida!

» » Gå till den nya mobilanpassade sidan! « «

OBS! All funktionalitet finns inte på den nya sidan ännu, men vi lägger till mer hela tiden!

Företaget

Specialfälgar - en del av Hertel Group

Specialfälgar AB grundades av tre målmedvetna unga män 1993.TradeWell_badge2014.jpg
Under dessa år har vi hunnit etablera oss som en av de största leverantörerna av stål- och lättmetallfälgar i landet med en omsättning på ungefär 220.000 fälgar om året! De ursprungliga tre har utökats fortlöpande och idag är vi 28 personer.

Vi har en lång erfarenhet och ett brett utbud där vi kan erbjuda märken som Nitro Wheels, Advanti Racing, ATS, Breyton, Ballistic, Team Dynamics, BM Wheels, Image, CSP och beställningssortimenten från TSW och OZ. Vidare levererar vi lastvagnsfälgar från Kronprinz och Speedline Truck.

Specialfälgar har växt och är numera ett av flera företag inom koncernen Hertel Group, som är verksam i hela Norden.

SpF står för Specialfälgar men också för "små positiva förbättringar", som är det motto vi numera lever efter. Specialfälgar genomför kontinuerligt kundundersökningar för se att vårt motto håller. Vi har valt att vända oss till en bred kundkategori med fälgar som passar de flesta smakriktningar, allt från den vanligaste familjebilen till extrema sportbilar.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.