Share-a-meal  |  Specialfälgar - Sveriges snyggaste fälgar!

Du har kommit till vår gamla hemsida!

» » Gå till den nya mobilanpassade sidan! « «

OBS! All funktionalitet finns inte på den nya sidan ännu, men vi lägger till mer hela tiden!

Share-a-meal

Reportage – Share-a-meal 2015

ShareaMeal685.jpg
Resan i kontrasternas stad fortsätter. Vi träffar Indy Rishi Singh som är involverad i organisationen Share a Meal. En foodtruck som på olika ställen i Los Angeles, med hjälp av volontärer, delar ut mat till behövande. Och inte vilken mat som helst heller. Under parollen ”healthy eating leads to healthy thinking” är ofta maten rik på bönor, örter och grönsaker.

Viljan att hjälpa sina medmänniskor, är dock stor i LA menar Indy. ”Till och med i underhållningsindustrin är fler och fler som söker en djupare förståelse av mänskligheten och vill hjälpa till”. Tur är väl det, för hjälpen behövs. I Los Angeles bor det idag 55 000 hemlösa och staden är, som Indy beskriver det, ”I stort behov av mer medmänsklighet”. ”Vi hoppas kunna nå ut till fler områden inom kort”.

Det kan tyckas lite märkligt att ett land så stort och mäktigt som USA är beroende av frivilliga för att mätta de många hungriga magar som finns. Och eftersom Share A Meal är FEMA-certifierade var det de som blev inkallade att dela ut mat till offren efter Hurricane Sandy.

I en stad som har så mycket att erbjuda, och så mycket att tappa sig själv i, hittar vi ändå tusentals eldsjälar som varje dag orkar och älskar att göra sin stad eller sitt område lite bättre, varje dag. Vart hade vi varit utan dom?