• Nordens största oberoende fälgleverantör.
Du behöver uppdatera din webbläsare! Din webbbläsare fungerar tyvärr inte med alla funktioner på vår sida, vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare som t.ex Google Chrome, Safari, Chromium Edge eller Firefox.

Fälgar till Volkswagen modeller.

Start / Fälgar / Fälgguiden /
Välj Volkswagen modellserie att hitta fälgar till nedan:

VW Volkswagen logo  

Volkswagen är ett av de mest kända och populära bilmärkena i världen. Men vilka är deras vanligaste bilmodeller och vad utmärker dem? Här beskrivs några av Volkswagens mest sålda och älskade bilar.

  • Volkswagen Golf: Det här är en klassiker som har funnits sedan 1974. Golf är en liten och smidig bil som passar både i stan och på landsvägen. Den har ett rymligt bagageutrymme och en modern design. Golf finns i flera olika varianter, som elbil, hybrid, diesel eller bensin. Golf är en bil som passar de flesta, oavsett om du vill ha en sportig, miljövänlig eller familjevänlig bil.

  • Volkswagen Passat: Det här är en större och lyxigare bil än Golf, som också har funnits länge på marknaden. Passat är en elegant och bekväm bil som har mycket utrymme för både passagerare och bagage. Den har också avancerad teknik och säkerhetssystem som gör körningen trygg och smidig. Passat finns också i olika varianter, som sedan, kombi eller laddhybrid. Passat är en bil som passar dig som vill ha en pålitlig, komfortabel och stilren bil.

  • Volkswagen Polo: Det här är en mindre och billigare bil än Golf, men som ändå har mycket att erbjuda. Polo är en söt och charmig bil som är lätt att parkera och köra i stan. Den har också ett lågt bränsleförbrukning och låga utsläpp, vilket gör den miljövänlig och ekonomisk. Polo finns i flera färger och utrustningsnivåer, så du kan välja den som passar din personlighet och smak. Polo är en bil som passar dig som vill ha en praktisk, rolig och prisvärd bil.