• Nordens största oberoende fälgleverantör.
Du behöver uppdatera din webbläsare! Din webbbläsare fungerar tyvärr inte med alla funktioner på vår sida, vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare som t.ex Google Chrome, Safari, Chromium Edge eller Firefox.

Kontakt

Telefonnummer - Adress - E-mail

Special Wheels är Nordens största oberoende fälgleverantör. 

Med oöverträffad servicenivå och högsta kompetens erbjuder vi de snyggaste fälgarna och det bredaste sortimentet på den nordiska marknaden.

Specialfälgar AB grundades av tre målmedvetna unga män 1993. Under dessa år har vi hunnit etablera oss som en av de största leverantörerna av stål- och lättmetallfälgar i landet med en omsättning på ungefär 270.000 fälgar om året! De ursprungliga tre har utökats fortlöpande och idag är vi 28 personer i våra svenska anläggningar. Specialfälgar är numera ett av flera företag inom koncernen Hertel Group, som är verksam i hela Norden. SpF står för Specialfälgar men också för "små positiva förbättringar", som är det motto vi numera lever efter.

Vårt standardsortiment med åtta olika varumärken kompletteras med ett beställningssortiment om 14 varumärken till. Tillsammans blir det ca 300 olika fälgmodeller i alla tänkbara designer där många är specialanpassade för särskilda bilmärken.

Sedan starten 1993 har vi levererat högkvalitetsprodukter från tillverkare i världsklass med exceptionell service och snabb logistik.

I vårt standardsortimentet återfinns fälgar från Nitro Wheels, Eta Beta, ATS, Image, CSP, Advanti Racing, Ballistic, MSW och Sparco.

Varumärken i våra beställningssortiment är: OZ Racing, Eta Beta och Breyton.

Till lastbilar har vi fälgar från Accuride och Speedline Truck.

Från Italmatic har vi ett brett utbud av TPMS-ventiler och monteringstillbehör såsom vikter, ventiler och verktyg.