• Nordens största oberoende fälgleverantör.
Du behöver uppdatera din webbläsare! Din webbbläsare fungerar tyvärr inte med alla funktioner på vår sida, vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare som t.ex Google Chrome, Safari, Chromium Edge eller Firefox.
Mercedes Benz GLE med Nitro Edge i matt svart
Mercedes Benz GLE med Nitro Edge i matt svart

Specialfälgar AB grundades av tre målmedvetna unga män 1993.
Under dessa år har vi hunnit etablera oss som en av de största leverantörerna av stål- och lättmetallfälgar i landet med en omsättning på ungefär 270.000 fälgar om året! De ursprungliga tre har utökats fortlöpande och idag är vi 28 personer.

Vi har en lång erfarenhet och ett brett utbud där vi kan erbjuda märken som Nitro Wheels, Advanti Racing, ATS, Breyton, Ballistic, Image Wheels, CSP och beställningssortimenten från TSW och OZ. Vidare levererar vi lastvagnsfälgar från Accuride och Speedline Truck.

Specialfälgar har växt och är numera ett av flera företag inom koncernen Hertel Group, som är verksam i hela Norden.

SpF står för Specialfälgar men också för "små positiva förbättringar", som är det motto vi numera lever efter. Specialfälgar genomför kontinuerligt kundundersökningar för se att vårt motto håller. Vi har valt att vända oss till en bred kundkategori med fälgar som passar de flesta smakriktningar, allt från den vanligaste familjebilen till extrema sportbilar.