• Nordens största oberoende fälgleverantör.
Du behöver uppdatera din webbläsare! Din webbbläsare fungerar tyvärr inte med alla funktioner på vår sida, vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare som t.ex Google Chrome, Safari, Chromium Edge eller Firefox.

Fälgar till Volvo modeller.

Start / Fälgar / Fälgguiden /
Välj Volvo modellserie att hitta fälgar till nedan:

Här hittar du garanterat passande fälgar till din Volvo!

Har du en ovanlig Volvomodell? Vi har fälgar till de flesta Volvomodeller så titta gärna här eller sök via  ditt registreringsnummer 😉👍.

Volvo logo

Tidigare Volvomodeller och intressanta årtal ur Volvos historia.

Volvo är ett svenskt bilmärke som grundades 1927 i Göteborg av Assar Gabrielsson och Gustav Larson. Volvo har sedan dess utvecklat många olika modeller av personbilar, lastbilar, bussar och anläggningsmaskiner.

Volvo har genomgått flera förändringar i ägande och organisation. Här är några av de viktigaste händelserna i Volvos historia sedan 90-talet:

  • 1999 sålde Volvo sin personbilsdivision till Ford Motor Company. Volvo Cars blev ett separat företag som fortfarande använde Volvos logotyp och namn.
  • 2001 köpte Volvo Renaults lastbilsdivision och blev världens näst största tillverkare av tunga lastbilar.
  • 2007 sålde Ford Volvo Cars till den kinesiska biltillverkaren Geely Holding Group. Volvo Cars behöll sin självständighet och sitt huvudkontor i Göteborg.
  • 2010 lanserade Volvo XC60, en kompakt crossover SUV som blev en stor framgång på marknaden.
  • 2014 introducerade Volvo sin nya plattform SPA (Scalable Product Architecture) som används för flera av deras senaste modeller, som S90, V90 och XC90.
  • 2017 öppnade Volvo sin första fabrik i USA, i Charleston, South Carolina.
  • 2019 presenterade Volvo sin första helt eldrivna bil, XC40 Recharge.

Volvo har som mål att bli ett klimatneutralt företag till 2040 och att ha 50 procent av sin försäljning från elbilar till 2025.

Vill du hitta fälgar till en Volvo?

Enkelt! Välj bara önskad Volvo modell ifrån listan här ovan ☝.